Kronohagens-Skatuddens Pensionärer i SPF

Vandring torsdagen den 27 maj

Vårens tredje och sista vandring blir torsdagen den 27 maj, vi samlas kl 13 vid ingången till Botaniska Trädgården i Kajsaniemi, Kajsaniemistranden 2. Vi vandrar runt och bekantar oss med växterna på egen hand, all guidning är för tillfället inställd. Som avslutning kan man dricka en kopp kaffe i kaféet vid ingången.

Vandring torsdagen den 6 maj kl 13

Torsdagen den 6 maj blir det årets andra vandring. Vi samlas i Eisabetsskvären kl 13 och vandrar i 1 - 1½ h. Alla är välkomna och ingen anmälan behövs. Tag gärna med en medlem som vill lära känna vår förening och kanske bli medlem.

Styrelsen

Vandring torsdagen den 15 april

Torsdagen den 15 april samlades 12 medlemmar och några till i Tove Janssons park för vårens och årets första egentliga program. I vacker vårväder vandrade vi ut mot Skatudden den norra vägen och tillbaka till utgångspunkten längs bl a xx gatan. Vandringen gynnades av vacker väder och deltagarna verkade nöjda.

Årsmötet torsdagen den 25 mars

Föreningens årsmöte hölls torsdagen den 25 mars kl 11 på distans med hjälp av verktyget Zoom. Fem medlemmar deltog i mötet. Redovisningen för 2020 godkändes. Styrelsen omvaldes i sin helhet. Styrelsens sammansättning finns under Kontakta oss.